Hoe gemakkelijk overschakelen van het Gmail-account naar het Hotmail-account?

Hotmail is een gratis online mailingservice die het e-mailen vergemakkelijkt door diensten en functies van betere kwaliteit aan zijn gebruikers te bieden. Deze specifieke mailingservice wordt beschouwd als de uitstekende en beste mailingsite. Ongeacht de gereputeerde en beste Hotmail hebben ze de neiging om bepaalde storingen en fouten te ondervinden zoals elke andere mailingdienst die het dagelijkse werk van zijn gebruikers zo nu en dan belemmert. Enkele veelvoorkomende problemen zijn een probleem bij het verzenden of ontvangen van berichten, het verwijderen van Hotmail-accountherstel, aanmeldingsproblemen, geen toegang hebben tot het account, vergeten e-mail-ID of wachtwoord enzovoort. Een van de veelgestelde vragen die de technici van het Hotmail-servicecentrum oplossen, is dat iemand gemakkelijk van een Gmail-account naar een Hotmail-account kan overschakelen. Heeft u ook last van het specifieke probleem of andere problemen met uw Hotmail-account? Dan bent u op het juiste informatieve blog beland.

Stappen om eenvoudig over te schakelen van Gmail-account naar Hotmail-account zijn: –

  • U moet uw Gmail openen vanuit een avatar aan de rechterkant van het scherm.
  • Kies accounts en importen uit de instellingen en vervolgens het tandwielmenu.
  • Selecteer e-mail en contacten importeren.
  • Geef het e-mailadres en wachtwoord van uw Hotmail-account op.
  • Kies de importopties en wacht enige tijd om het proces te voltooien.

Dit zijn de stappen om het Gmail-account eenvoudig over te schakelen naar het Hotmail-account. Als het allemaal is, hebt u altijd en overal meer uitgebreide informatie nodig over een probleem met uw Hotmail Bellen België + 32-50946029-nummer. Onze ervaren en deskundige ingenieurs zullen u helpen met de hulp van alle manieren en middelen om uw vraag op te lossen. Het begrijpen van de urgentie van het probleem en de waarde van uw tijd is onze hoogste prioriteit. Daarom behandelen wij uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. Ook bieden wij u 365 dagen service voor de deur zonder een excuus dat ook tegen redelijke prijzen. Dus denk er maar niet over na en bereik ons voordat het probleem toeneemt.

Lees ook deze blog: Blokkeer een afzender per e-mailadres direct in uw Hotmail

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s